Nyheter

Malin på Conference

• 27 feb 2011

image: Malin på Conference

Malin Ekstrand har under veckan simmat sitt conference (regionalt skolmästerskap) och gjort några riktigt fina tider. Hon gick till final på 50fr och 100fr där hon simmade på 23,56 (omräknat till 25m bassäng ca 26,2) respektive 51,12 (ca 56,9). Deras lag tog också medalj när de kom 3:a på 4x100me. Eftersom tiderna inte riktigt räcker till för att få delta på amerikanska skolmästerskapen (NCAA) är tävlingssäsongen över för våren. Malin har dock lite kvar i skolan innan hon kommer hem till Halmstad för att förbereda sig för SM/JSM.

Listor

• 22 feb 2011

image: Listor

Efter några intensiva tävlingsveckor är nu 25-bästa och ålderrekordlistor uppdaterade med lite nya tider! Som vanligt finns de under Tävlingar-Klubbrekord.

Sportlov

• 21 feb 2011

image: Sportlov

Nu under vecka 8 är det sportlov och då har simskolan och babysimmet uppehåll. Vi ses igen vecka 9!

Funktionärsuppdrag och utbildningar

• 16 feb 2011

image: Funktionärsuppdrag och utbildningar

Nu är funktionärssidan uppdaterad med uppdrag för vår och sommar 2011.

Medleytävling

• 13 feb 2011

image: Medleytävling

På söndageftermiddagen genomförde vi årets första medleytävling med ca 60 deltagare! Resultaten hittar du här: resultatlista

JSM summering

• 7 feb 2011

image: JSM summering

Malin avslutade JSM med att ta en 6:e plats på 100fj och en 11:e plats på 50fr, tiderna var fortsatt fina, 1.02,54 respektive 26,51. 4 A-finaler blev alltså utfallet denna gång, det bästa på många år. Malin lyckades också ensam se till att SK Laxen hamnade på 23:e plats i klubbstriden.

JSM dag 3, ny final

• 5 feb 2011

image: JSM dag 3, ny final

Lördagens JSM-finaler gav SK Laxen en 6:e placering på 100fr. Malin gjorde en riktig topprestation när hon simmade på nytt pers och klubbrekord, 57,16!

JSM dag 2 Ny 5:e plats!

• 4 feb 2011

image: JSM dag 2 Ny 5:e plats!

Malin simmade till sig en ny 5:e plats på fredagen efter finaltiden 28,13 på 50fj. Loppet var något sämre än försöksloppet på 28,01, men ändå klart godkänt. Malin har nu simmat final på 50fj 4 år i rad på inne-JSM!

Du behövs som funktionär

image: Du behövs som funktionär

För att kunna genomföra SM i sommar behöver SK Laxen många funktionärsutbildade. För dig kommer det också bli roligare att vara med på simtävlingar och följa barnens simmande när du känner till simreglerna.

JSM dag 1, 5:e plats!

• 3 feb 2011

image: JSM dag 1, 5:e plats!

Malin Ekstrand kom på 5:e plats i finalen på 100me på JSM i Södertälje! Tiden 1.04,76 var precis över personbästa från 2009 men innebar Malins hittils bästa placering på ett inne-JSM! På fredag simmar Malin sin specialdistans 50fj och under helgen 50/100fr och 100fj.