Anmälan till sommarsimskola

  • 26 mar 2018

Information om anmälan till sommarsimskola 2018!

Sommarsimskolan är för alla barn från sex år (födda -2012) och uppåt och pågår i tre veckor under vardagarna kl. 8.00-13.00. Lektionerna varar i 45 minuter och varje grupp leds av en simlärare och en assistent. I simkursen ges även undervisning i livräddning och varje simskoleperiod avslutas med en uppvisning. OBS! Enligt vårt avtal med Halmstad kommun är sommarsimskolan reserverad för barn som under 2018 fyller sex år eller är äldre.  Anmälda barn som är födda 2013 eller senare kommer att avbokas då de inte uppfyller åldern till simskolan.

 

Period 1:  18 juni - 7 juli (ingen simskola på midsommarafton, 22 juni)

Period 2:  16 juli - 3 augusti

 

Anmälan: Anmälan till Simstadion öppnar tisdagen den 10/4 kl 9.00 för Period 1 och kl 10.00 för period 2!

Observera att vi kommer att förtsätta att hålla grupperna för period 1 öppna så länge det finns lediga platser. Dvs vi stänger inte dessa grupper  för anmälan kl 10.

                 Anmälan till Furulundsbadet och Getingebadet öppnar                                                            torsdagen den 12/4 kl 9.00!

Vid anmälan måste man logga in på barnets konto. Har barnet inget konto går det bra att skapa det redan nu. Kontot skapas i barnets namn och personnummer. Observera att det är viktigt att aktivera kontot via ett mail som skickas ut efter att kontot har skapats.

OBS! För barn som bor utomlands och som har ett samordningsnummer ber vi att ni kontaktar kansliet för hjälp att skapa konto.

 

Telefontid: Kansliet har telefontid kl 8.00-11.30 (telefontiden är för hjälp med konto och andra frågor)! När vi öppnar anmälan på hemsidan kl 9.00 så prioriterar vi att svara på frågor i telefonen. Mail svarar vi på fortlöpande när vi hinner. Observera att anmälan görs via hemsidan från kl 9.00. Vi tar inte emot  anmälningar via telefon!

 

Kostnad: Simskolan kostar 100 kr för barn som är folkbokförda i Halmstad kommun. Har ni flera barn som ska gå i simskola under samma period får ni syskonrabatt och betalar högst 200 kr oavsett antal barn. Vid betalning av fakturor där ni anmält fler än två barn, betala in 200 kr och ange fakturanummer för alla fakturorna.

För barn som ej är folkbokförda i Halmstad kommun är kostnaden 750 kr per barn.  I samband med bokning skickas automatiskt en faktura på 100 kr. Denna faktura kommer att tas bort och ni får i efterhand en ny faktura med den rätta avgiften på 750 kr. 

Vid frågor eller problem med att logga in på konto hör av er i god tid till kansliet på mail info@sklaxen.se.