Nyheter

Terminsavslutning

  • 27 nov 2013

Avslutning för simskolan samt baby- och minisim kommer att hållas lördag 30/11, söndag 1/12, måndag 2/12, tisdag 3/12, onsdag 4/12 och torsdag 5/12.
I samband med avslutningen kommer det att delas ut diplom. På baksidan av diplomet kommer det att ligga en lapp med information om återanmälan till våren. 
Vi kommer i samband med avslutningen sälja simmärken, Har ert barn klarat något märke så går det bra att köpa. Vi kommer endast kunna ta emot kontanter.
Välkomna!

SM/JSM sammanfattning!

  • 20 nov 2013

Då försöker vi oss på en sammanfattning av 5 lyckade tävlingsdagar på SM/JSM i Göteborg, där bronsmedaljen på 50fr på Junior-SM av Joakim Hvalgren självklart var det allra mest minnesvärda!

Vi tog totalt 20st topp-12 placeringar, mycket tack vare fina simningar av Joakim och John Olsson. Båda simmade på personbästa i samtliga lopp och nådde fina placeringar, framför allt på juniorsidan. Även våra lagkappslag placerade sig högt.

SM/JSM Göteborg

  • 19 nov 2013

Onsdag-Söndag simmas Senior- och Junior-SM i Valhallabadet i Göteborg. SK Laxens trupp består av 11 simmare med förhoppningar att kunna simma till sig fina placeringar.

Klubbrekord!

  • 16 nov 2013

Hanna Cederholm slog klubbrekord på 200br idag i Köge. Nya rekordet lyder 2.41,15, stort grattis!

Riksfinalister!

  • 11 nov 2013

Efter helgens regionstävlingar gratulerar vi Teodor, Dennis, André, Hanna och Gunnar som tagit sig vidare till riksfinalerna i Stockholm 6-8/12 individuellt. Dessutom fick vi med lag både i äldsta och yngsta killklassen. Grattis!

Rekord och Ranking

  • 5 nov 2013

25-bästa listor, åldersrekord och klubbrekord är uppdaterade efter de senaste helgernas tävlande. Ni hittar som vanligt allt under Tävlingar - Klubbrekord i menyn. Nu hoppas vi såklart på en hel del förbättrningar under SUM-SIM, Köge, SM/JSM och Höstsimiaden de närmaste veckorna!

Sprintcupen

  • 3 nov 2013

Under söndagskvällen simmade höstens upplaga av sprintcupen för alla i Elit/T1 - T5. Efter en jämn strid vann lag 2 denna gång. Grattis till Ella Ljungdahl, Aleksa Kovijanic, Axel Vaide, Nathalie Barrington, Ludvig Bjärudd, Lovisa Gröndahl, Josefin Pålsson, Nikola Mackic och Mikael Blum! Resultaten hittar du här : Resultatlista