Nyheter

Telefontid torsdag 29/6

  • 29 jun 2017

Idag torsdag 29/6 har vi telefontid 11-13.

Funktionärsutbildning augusti

  • 27 jun 2017

Hej simmarföräldrar i våra tävlingsgrupper!

Vi vill gärna informera om en kommande utbildning till tävlingsfunktionär. Som ni vet behövs det många funktionärer runt bassängkanten vid en tävling. Ibland arrangerar Laxen egna tävlingar, och ibland blir vi ålagda att bistå med funktionärer vid tävlingar inom Västsverige för att våra simmare ska få tävla som t.ex. Hallandsserien, Simiaden, SUM-SIM, JDM/DM m.fl. Ju fler vi är desto lättare får vi att bemanna och det blir mindre arbete för alla. Vi behöver bli fler, så vi inte riskerar att våra simmare inte får starta!

Tisdag 22/8 kl. 17,30-20,30 samt torsdag 24/8 kl. 17,30-20,30 arrangerar vi en utbildning till tävlingsfunktionär - steg 1 på Brottet. Efter kursen går man två praktikpass för att lära mer och praktisera det man lärt sig. Sedan är man tävlingsfunktionär. Det finns många inom föreningen som gärna stöttar upp och vägleder dig som ny. Den 23-24 sep arrangerar Laxen Powerade Open, och då finns det tillfälle att göra sin praktik.

För att bli funktionär behöver du inte kunna en massa om simning – det viktigaste är ditt intresse! Du lär dig mer om sporten och dess regler samt lär känna fler simmarföräldrar. Vi hoppas att du är intresserad av att hjälpa till som funktionär. Laxen har som mål att 1 förälder/simmarfamilj ska vara utbildad funktionär. Det är för att vi ska vara många funktionärer som kan hjälpas åt, eftersom det krävs funktionärshjälp på många tävlingar. Läs mer nedan i inbjudan eller hör av dig till oss som funktionärsansvariga på funktionar@sklaxen.se om du har frågor.

Vänliga hälsningar

Pernilla Isaksson & Annika Morin Gustavsson  /Funktionärsansvariga SK Laxen   

Tack för allt! Tanya

  • 21 jun 2017

 

Tanya Stenling som idag anvarar för Sum-Sim yngre och som arbetat i SK Laxen sedan 2010 kommer fr o m augusti i år att lämna Halmstad för sin hemstad Sundsvall och nya utmaningar.

 

Tanya har varit en mycket viktig och otroligt uppskattad medarbetare i föreningen och det är naturligtvis med vemod vi ser att hon nu lämnar vår verksamhet. Som tränare, ledare, administratör, och kollega/kompis har Tanya alltid arbetat för att stötta och utveckla både våra aktiva och föreningen på ett professionellt och varmt sätt. Det kommer vi sakna precis som vi kommer sakna Tanya som person!

 

Samtidigt har vi Tanya, och hon i oss, en vän och supporter oavsett var vi befinner oss, och vi i SK Laxen ser fram emot att tillsammans med Tanya utveckla nya möjligheter till olika samarbeten både inom simsporten och föreningslivet.

 

Vi önskar Tanya och hennes familj all lycka och framgång i sitt nya liv.

 

Varmaste hälsningar,

 

Per Björkman

Ordförande

 

 

 

 

Tider V31-V34

  • 14 jun 2017

Träningstiderna för v 31-34 hittar du under Verksamhet-Tävlingssimning eller direkt här.

Ett T efter tiden betyder att träningen är i Tylösand

Till tylösandsträningarna ska man ha med vanliga landträningskläder (ej skor) anpassade efter vädret samt simkläder inkl badmössa . Vi rekommenderar också att man har våtdräkt. Samling när träningen börjar vid kiosken direkt nedanför hotellet.

Ett i efter tiden betyder att träningen är inne.

Från och med vecka 35 börjar vi träna inne på Halmstad Arena Bad.

Inställd telefontid tors 15/6

  • 12 jun 2017

På torsdag 15/6 har vi inställd telefontid.

Välkomna att höra av er med era frågor under telefontiden i morgon tisdag 12-14 alternativt via mejl info@sklaxen.se

Telefontid 8/6

  • 5 jun 2017

Torsdag den 8/6 har vi telefontid 11-13.