Nyheter

Vägbeskrivning Kansli

  • 31 aug 2015


SK Laxen´s kansli ligger på 2a våningen på Halmstad Arena.
Ni går in Entré B, tar till höger. Till vänster efter restaurangen är där en hiss som ni tar till 2a våningen. 
Innan för glasdörrarna hittar ni vårt kansli på höger sida.
 

Viktig information - Nyckeltaggar

  • 27 aug 2015

Under sommaren har ett nytt system för entré och inpassering på Halmstad Arena Bad installerats. Vilket innebär även att vår verksamhet påverkas.

Vid kursstarten måste varje medlem köpa en nyckeltagg, i form av armband. Dessa gäller både för in/utpassering och som lås för skåpen i omklädningsrummen. De kostar 100 kr/st och behövs vid deltagande i vår verksamhet. Nyckeltaggen används så länge som deltagaren är aktiv i vår verksamhet.

Ny ankangrupp

  • 25 aug 2015

Vi har nu öppnat ytterligare en ankangrupp på onsdagar kl. 13.45-14.15

Anmälan gör ni här på hemsidan.

KM

  • 23 aug 2015

Under söndagen avverkades årets KM över 50fr ute på brottet med totalt 132 simmare. Årets klubbmästare heter Tilde Morin och Teodor Widerberg, grattis! Alla resultat hittar ni i resultatlistan

Vuxencrawl

  • 19 aug 2015

Nu är våra vuxencrawlgrupper för hösten öppna för anmälan! Gå in under verksamhet och klicka på vuxencrawl för information och anmälan

Vuxencrawl

  • 17 aug 2015

Vi har fått många förfrågningar ang vuxencrawl vilket är fantastiskt kul och för att möta efterfrågan kommer vi att ändra om vårt upplägg lite.

Kurserna kommer starta V37 från och med måndag 7/9.

Anmälan via vår hemsida kommer öppna Onsdag 19/8. All info om våra kurser kommer att uppdateras i samband med att anmälan öppnas.

KM 23 augusti

  • 13 aug 2015

Söndag 23 augusti simmar vi traditionsenligt KM på 50fr ute på Brottet. Alla ni som varit med och simtränat under sommaren är välkomna att delta. Start 17.30, med insim från 16.30. 

Anmälan gör du senast på onsdag 19:e augusti till din tränare, eller till Stefan (stefan@sklaxen.se) alt Fredrik (fredrik@sklaxen.se). Självklart är även Masters, föräldrar och tränare välkomna att simma, anmäl er på samma sätt!

 

Fler Krokodilgrupper!

  • 10 aug 2015

Vi har nu öppnat ytterligare en Krokodilen A samt en Krokodilen B för anmälan söndagar kl 8.00-8.35.

Anmälan gör ni här på hemsidan.

Information om anmälan

  • 6 aug 2015
För nyanmälan till höstens simskoleverksamhet alt baby-minisim så behöver barnet ha ett konto.
 
Skapa kontot enligt anvisningar och efter att ni har aktiverat kontot via ett mail så kan ni logga in på konto och genomföra en bokning.
 
När bokningen är genomförd skickas ett mail med bokningsbekräftelse ut. I det mailet finns även en e-faktura för nedladdning. E-fakturan finner ni även på barnets konto.