Nyheter

Funktionärsutbildning Mars

  • 31 jan 2017

Tisdag 14/3 kl. 18-21 samt lördag 18/3 kl. 8-11 arrangerar SK Laxen utbildning till tävlingsfunktionär - steg 1. Efter kursen går man två praktikpass för att lära mer och praktisera det man lärt sig., sedan är man tävlingsfunktionär. 

För att bli funktionär behöver du inte kunna en massa om simning – det viktigaste är ditt intresse! Du lär dig mer om sporten och dess regler samt lär känna fler simmarföräldrar. Vi hoppas att du är intresserad av att hjälpa till som funktionär. Laxen har som mål att 1 förälder/simmarfamilj ska vara utbildad funktionär.

Läs mer i inbjudan eller hör av dig till oss som funktionärsansvariga på funktionar@sklaxen.se om du har frågor.

Inställd telefontid tis 31/1

  • 30 jan 2017

Telefontiden tisdag är inställd men ni är välkomna att höra av er via mejl eller via telefon torsdag 2/2 12:00-14:00.

Årsmöte SK Laxen

  • 25 jan 2017

Den 15 februari 2017 är det dags för SK Laxens årsmöte.

Både medlem och styrelse får avge förslag att behandlas av årsmötet. Förslag från medlem skall vara styrelsen tillhanda senast 4 veckor före årsmötet.

Dagordning enligt Stadgarna (21 § Ärende vid årsmöte) vilka finns att ta del av på http://www.sklaxen.se/om-sk-laxen/styrelse/

Lokal Jutarum, Halmstad Arena kl. 18:00

 

Välkomna!


För styrelsen

Thomas Wollentz, sekreterare

UGP Varberg

  • 19 jan 2017

OBS!
På grund av färre anmälningar än förväntat på UGP i Varberg har man beslutat att köra alla grenar på lördagen (28/1). De grenar som skulle ha simmats på söndag fm är alltså flyttade till lördag istället.

Mer information finns här (ligger även på tävlingssidan):

PM UGP Varberg
Deltagare & Grenar

 

/SK Laxen

Januarirace Resultat

  • 15 jan 2017

Här är resultaten från årets första interntävling

Resultatlista

Stort grattis till alla fina resultat och tack alla ni som hjälpte till!

Medley Cup Skene 4/2

  • 11 jan 2017

Nu har vi till slut kunnat öppna för anmälan till Medley Cup i Skene den 4/2. Anmälan på hemsidan ska vara inne senast måndag 23/1. Tävlingen är öppen för alla er i Elit/T1, SUM-SIM Ä+Y, Simfys samt Simiaden 1+2+3 som inte deltar på NUSS Äldre eller Yngre.

OBS! För er som är anmälda till NUSS Ä/Y, men är osäkra om ni kommer med: Vänta med att anmäla er till Skene tills vi vet hur det ser ut på NUSS (besked kommer innan helgen vecka 3).

Vem vill du se som Årets Lax 2016?

  • 10 jan 2017

Varje år utser Laxens styrelse Årets Lax.
För att bli utsedd till Årets Lax ska man ha gjort en ideell insats värd att uppmärksamma, något som lyft föreningen på det ena eller andra sättet eller någon annan särskild ideell insats. Förslag kan lämnas till styrelsen, som tar beslutet inför årsmötet den 15 februari. Välkommen att skicka in ditt förslag via e-post

På Laxenwebben kan du läsa om Årets Lax och se vilka som tidigare fått utmärkelsen.

Välkomna till årsmötet den 15 februari!

/Styrelsen