Lanzarote

  • 25 maj 2010

image: Lanzarote

En slutlig rapport från Lanzarotelägret!

Hej igen!

Nu är vi hemma från ett fantastiskt läger på Lanzarote!

Även den andra veckan var till stor belåtenhet!

Surfingen var verkligen rolig, men svår då vågorna var höga och många! Det var dock en hel del av simmarna som lyckades bra och kunde ställa sig upp i några sekunder!

Under måndagen deltog några av simmarna i ett Aquathlon. Först var det simning 200 meter och därefter löpning 3 km. I herrklassen kämpade Micke till sig en fin andraplats och Teodor en stark tredjeplats! I tjejklassen tog Laxen hem en trippel genom Felicia (1:a), Phuong (2:a) och Emelie S (3:a)! Mycket bra jobbat!

På tisdagen passade vi på att åka in till Puerto del Carmen och shoppa lite! Många fynd gjordes och humöret var på topp!

De sista dagarna var vi många som tog tillfället i akt och bättrade på vår solbränna! Det måste ju synas att man varit utomlands!

Trots en försenad hemkomst så var alla glada och nöjda när vi kom hem med bussen vid 02.20 på lördagen!

Återigen ett stort tack till våra fantastiska simmare för ett riktigt roligt och givande läger! Nu ser vi fram emot sommaren med nya upptåg!

/Tränarna

Ps. Spana in de nya korten som ligger i fotogalleriet!

 

 

När är vi på plats här på Lanzarote och Club la Santa!

Allting är bra med oss alla!

Vi njuter av sol, värme och blå himmel varje dag! Härligt!

Tre gånger om dagen äter vi gått i en av anläggningens restauranger! Inte helt fel att komma till en uppdukad buffé av god mat! Dessutom är det glass till efterrätt både på lunchen och kvällen. Detta såklart till alla simmares stora lycka!

Träna gör vi också en del. En till två gånger om dagen tar simmarna ett dopp i bassängen! Det har även hunnits med att träna en del på gymmet samt att pröva på några av de många olika pass som finns att gå på här! Riktigt roligt!

Imorgon bär det av på en liten surfsafari. Det återstår att se vem som är bäst på att bemästra vågorna!

Vi ska försöka lägga upp lite fler bilder i ett album här på hemsidan, men just nu går det inte så fort med uppkopplingen. Tillsvidare får ni njuta av en härlig gruppbild på alla simmarna!

Ha det så bra hemma i kalla Sverige!

/Lanzarotegänget genom Maria

 

OBS - lite längre ner finns nu bild från surfingen och länk till hemsida med fler bilder.

Laxens surfgang på Lanzarote

Klicka på lilla bilden för mer bilder: