God fortsättning 2011

  • 9 jan 2011

image: God fortsättning 2011

Nytt år med nya friska förutsättningar för SK Laxen.

Då är vi klara med ännu ett år och vi kan med tillförsikt se framåt. 2011 vet jag redan nu kommer att blir händelsrikt år för oss Laxar. Vi har två stora tävlingsarrangemang framför oss på Brottet i sommar, Laxaleken och SM. Men redan nu i januari börjar våra simskolor och med den så livsviktiga simkunnigheten i fokus. Redan från babysim och vidare upp till tävlingsverksamheten. Vår motionsverksamhet inte att förglömma med vattenjympor, masterssimmare och våra populära vuxencrawlkurser.

Under 2011 är det nog, trots vår stora breddverksamhet, Svenska mästerskapen i simning på Brottet som får den mesta uppmärksamheten. Vi kommer att få Sveriges simelit till Halmstad och vi har ambitionen att ge dem ett verkligt bra arrangemang. Vi har i föreningen erfarenhet kvar från 2007 och bygger vidare på detta. Du som är gammal simmare, förälder, aktiv simmare utanför SM och övrig volontär  och sponsor blir väldigt viktig för detta arrangemang. Vi har redan en del grupper formaterade och kommer nu att påbörja nästa steg i planeringen..

Förutom att önska alla simmare, ledare, funktionärer och supportrar som satsar mot dessa tävlingar lycka till, så hälsar jag alla som redan anmält sitt intresse, men även nytillkomna , välkomna att vara med och arrangera dessa tävlingar.

En riktigt god fortsättning på detta nya år !

Hasse Olsson