Anmälan till vårens simskola

  • 6 dec 2011

image: Anmälan till vårens simskola

Måndagen den 5/12 kan man börja anmäla sig till vårens simskola.

 

För att anmäla ditt barn gör du enligt följande:

1. Se hela vårt kursutbud under VERKSAMHET, Simskola i menyn till vänster.

2. Skapa ett konto! Välj NYTT KONTO i menyn. Skapa ett konto för barnet (om du inte redan har ett aktivt konto, i så fall loggar du in på detta konto för att anmäla ditt barn). Efter att du har fyllt i alla kontaktuppgifter för ditt barn så kommer du att få ett aktiveringsmail skickat till din mailadress. Aktivera ditt konto genom att klicka på länken i mailet och välj ett lösenord.

3. Då du är inloggad på ditt barns konto, gå till ANMÄLNINGAR i menyn till vänster. Nu kan du se vilka grupper som finns samt anmäla ditt barn. OBS! Samtidigt som du gör en anmälan skapas en faktura (pdf) med 15 dagars betalningstid! Fakturan skickas till er med e-post samt att den finns att hämta på ditt barns konto på www.sklaxen.se

4. När du har gjort en bokning så får du ett bekräftelsemail med ett kvitto på din bokade plats. Ditt barns namn syns också under gruppen på hemsidan.

5. Mitt konto - Du kan när som helst logga in på ditt konto för att se dina bokningar, redigera dina uppgifter, hämta dina fakturor eller boka fler kurser!