Ullbergstrofén

• 3 maj 2012

image: Ullbergstrofén

Under valborgshelgen simmades Ullbergstrofén i Göteborg, med en rad fina resultat för våra Laxen-simmare. Allra mest på gång under helgen var Teodor Widerberg, som vann 100me finalen på fina 1.04,74. Teodor var även 2:a på 100br med 1.11,39 och simmade final på 50br och 50fj, detta i konkurrens med 1 år äldre simmare i 14-15 årsklassen! Dennis Dukic tävlade även han mot 1 år äldre simmare, 13 år och yngre, men hävdade sig fint med 5 finalsimningar och som bäst en 2:a plats på 100fj på 1.11,31.

I äldsta klassen simmade Joakim Löfgren fort med personbästa i alla finalsimningar. Jocke kom 2:a på 100br, 3:a på 200br och 100me samt 4:a på 50br. John Olsson kom 2:a på 50ry och 3:a på 50fj i 16-17 årsklassen. På medaljplats hade vi även André Idoffsson på 100fr i 14-15 årsklassen på personbästa 56,70.

I finaler under helgen hade vi även Mikael Blum, Amanda Eversholt, Josephine Runeke, Ida Pettersson, Johanna Cavalli, Camilla Cavalli och Kajsa Bengtsson.