Novembersim

  • 1 nov 2012

Lejla har skrivit följande rapport från förra helgens tävling:

Fredagen den 26e oktober åkte ett stort laxengäng till Eslöv för att äntligen få tävla. Vi anlände med den stora bussen till Eslöv vid 19.00, packade upp, bäddade sängarna och åt. Vid 21.00 gick vi och la oss (dock somnade de flesta ca 2h senare..) och 06.30 morgonen därpå vaknade vi pigga, glada och laddade för att tävla!

Efter att vi hade överröstat alla klubbar med vår hejaramsa satte tävlingen igång.

Mellie Wijk sänkte sitt 50ry rekord till 39.45 och satte ett nytt åldersklassrekord på 100ry med 3s, till 1.24.07. Även Tilde Morin lyckades att slå sitt första åldersklassrekord på 50m fjäril med tiden 39.69.

Laxens ”damlag” (Flicklag) (Emma Walander, Fanny Nilsson, Hanna Wrethander och Josefine Pålsson) tog hem 4x100me lagkappen. Fler förstaplaceringar togs även av Felix Nilsson, Mellie Wijk, Tilde Morin, Julius Gustavsson och Fanny Nilsson.

För att sammanfatta det hela lite kort, slutade vi på en andraplats i klubbstriden, vi fick hem oss många nya personliga rekord, massa medaljer och 3st åldersklassrekord.

Det var en väldigt rolig tävling och det var väldigt kul att se alla fina simningar! Nu ser vi fram emot resten av tävlingarna i höst och hoppas på lika bra resultat på dem. 

LAXEN GO, LAXEN GO, LAXEN GOO!!