Info gällande tävlingsanmälningar

  • 22 dec 2014

Till alla familjer med simmare i SK Laxens T grupper

Från och med 2015 kommer vi att ändra rutinerna för anmälan till externa tävlingar.

All anmälan kommer att hanteras via hemsidan. Under rubriken Tävlingar har kategorin tävlingsanmälningar lagts till och där skall anmälan till externa tävlingar göras. Där finns information om tävlingen och när sista anmälningsdatum är. Anmälan till tävlingar gör ni i menyn till höger.

Förändringen innebär att den simmare som är aktuell för en tävling själv aktivt måste anmäla sitt deltagande via webbsidan. Den nya hanteringen kommer bl.a. att förenkla hanteringen av egenavgift för tävling som kommer att ske via faktura och medlemskontot.

Vid tävlingsanmälan kommer en anmälningsavgift att faktureras. Tävling utan gemensam transport eller övernattning kostar 100 kronor, för övriga tävlingar är avgiften 300 kr.  Denna avgift återbetalas inte vid ev sjukdom och täcker de fasta kostnader SK Laxen har i samband med anmälan, men om simmaren inte kommer med på tävlingen pga. heatbegränsningar betalar vi tillbaka anmälningsavgiften.  För övernattningstävlingar tillkommer en deltagaravgift som faktureras i efterhand.

/SK Laxen