Viktig information - Nyckeltaggar

  • 27 aug 2015

Under sommaren har ett nytt system för entré och inpassering på Halmstad Arena Bad installerats. Vilket innebär även att vår verksamhet påverkas.

Vid kursstarten måste varje medlem köpa en nyckeltagg, i form av armband. Dessa gäller både för in/utpassering och som lås för skåpen i omklädningsrummen. De kostar 100 kr/st och behövs vid deltagande i vår verksamhet. Nyckeltaggen används så länge som deltagaren är aktiv i vår verksamhet.

Ni som medlemmar ansvarar själva för armbanden, vid ev förlust måste ni köpa en ny tagg till en kostnad på 100 kr. Vid förlust av tagg kontakta kansliet för köp av ny.

Upp till 3 personer (1 barn och 2 vuxna) kan gå in på en tagg. Detta innebär att varje deltagare behöver köpa en tagg. Taggarna kommer att fungera 30 minuter före och efter lektion för att duscha och byta om. Vill man bada före eller efter simskola så måste man gå till kassan och lösa entré. SK Laxen har en egen färg på sina armband. Det är ok att märka nyckeltaggen med namn och telefonnummer då ni äger den.

Vid första tillfället finns det personal från SK Laxen i entrén som säljer nyckeltaggar till er. Det kommer att finnas möjlighet att betala kontant eller med kort.  Om ert barn ej kan delta vid första tillfället har ni möjlighet att hämta taggen samma dag som ni har er bokade aktivitet eller på vårt kansli.

Utlämning av nyckeltagg på vårt kansli:

v.36 mån 31/8, tis 1/9 & tors 3/9 kl 12.00-15.00.

v.37 mån 7/9, tis 8/9 & tors 11/9 kl 12.00-15.00.

Bytet innebär framförallt att säkerheten förbättras, bla i omklädningsrummen. När ett skåp är låst aktiveras ett larm för att förhindra intrång.

Vid frågor kontakta vårt kansli antingen på mail info@sklaxen.se eller på telefon 035-103550 (telefontid kl 11-13 på tisdagar och torsdagar).

Med vänlig hälsning, SK Laxen´s Kansli.