SUM-SIM Linköping

• 4 jul 2016

SUM-SIM avgjordes i år på Tinnerbäcksbadet i Linköping. SK Laxens trupp skötte sig aldeles utmärkt, med 3 medaljer och 7 individuella finaler som höjdpunkt. Julius Gustavsson simmade totalt 4 finaler, slutade som bäst 2:a på både 100br och 200me, Tilde Morin tog sig till 2 finaler, på 100fr simmade hon sig lite överraskande till en bronsmedalj. Vår sista finalplats togs av Melie Wijk på 100fj, där hon slutade på en fin 6:e plats. Grattis!

Bakom dessa hade vi många bra simningar, bland annat personbästa av Gunnar Widerberg på 100br, Momir Reljanovic på 100fj och Walter Hero på 100br.

Våra lagkappslag simmade genomgående bra. I yngsta killklassen simmade Julius Gustavsson, Hugo Vaide, Momir Reljanovic och Walter Hero till sig en 15:e plats på 4x100fr. Samma kvartett simmade även ett bra lopp på 4x100me, men blev tyvärr diskvalificerade.

I yngre tjejklassen kom vi 22:a på 4x100me genom Tilde Morin, Emilia Karlberg, Mellie Wijk och Karin Widerberg. På 4x100fr simmade Mellie, Tilde och Karin tillsammans med Petronella Ottosson in på en 16:e plats.

Sammantaget en vecka med lite blandade resultat där alla tyvärr inte fick ut sitt allra bästa, men där topparna ändå var många och vägde över. Vi hade våra flesta starter i den yngsta klassen så det ser ut att kunna bli roliga SUM-SIM för SK Laxen de närmaste åren!