Bästa tvåan,trean och fyran 20/3

  • 7 mar 2017

Har ni inte redan anmält er till den årligt återkommande populära simtävlingen där ert skollag kan göra upp om att vara bäst i Halmstad så gör detta nu. Gå in på www.bastafyran.se och klicka på anmälan i högra hörnet. Senast 13/3 vill vi ha er anmälan då tävlingsdatum är 20/3.

Se nedan för mer detaljerad information om tävlingen:

Måndagen den 20 mars kl. 09.00 är det samling på Halmstad Arena Bad. Varje klass ställer upp med ett lag bestående av 4 personer, mix lag det vill säga att det måste vara både killar & tjejer i laget. Laget kan alltså bestå av 1 kille och 3 tjejer, 2 killar och 2 tjejer eller 3 killar och en tjej. Detta lag tävlar sedan i en stafett där alla i laget simmar 25m valfritt simsätt. En klass kan ställa upp med flera lag dock får en simmare endast delta i ett lag. Varje klass ska även ha minst en vuxen ansvarig (lärare, förälder eller ledare). Tävlingen beräknas hålla på till cirka 11.00.

Segrande klass i Halmstad kommer att få en pokal. De lag som kommer på första till tredjeplats får medalj och alla deltagare erhåller ett diplom.

Vid frågor kontakta: stefan@sklaxen.se